Event

Maak de match! Speeddates met bedrijven op open avond 14 juni Tech Campus ROCMN

Datum: 14-06-2018

Bijeenkomst, georganiseerd door ROC Midden Nederland

Laatste open avond
Op donderdag 14 juni organiseert ROC Midden Nederland de laatste open avond van dit schooljaar. Alle mbo colleges en leslocaties zijn van 18.00 -21.00 uur geopend voor potentiële studenten en hun ouders of begeleiders. Bezoekers kunnen in gesprek met docenten en studenten, een kijkje nemen in de techlabs en demonstraties en presentaties bijwonen. De techniekcolleges op de Tech Campus grijpen dit moment aan om tegelijkertijd een bedrijvenmarkt te organiseren.

Wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven
Op de bedrijvenmarkt is er voor toekomstige studenten alle ruimte om tijdens speeddates kennis te maken met potentiële werkgevers. De werkgevers kunnen hun bedrijf en actuele vacatures onder de aandacht brengen. De avond is ook interessant voor studenten die zich dit schooljaar al hebben aangemeld voor een bbl-opleiding maar nog op zoek zijn naar een werkgever. Ook zij worden uitgenodigd deze avond een goede match te komen maken zodat zij in augustus aan hun bbl-opleiding kunnen beginnen.

Aanwezige bedrijven
De Tech Campus heeft een goede samenwerking met het werkveld en realiseert zich dat bedrijven staan te springen om goede werknemers. Zij heeft daarom haar samenwerkingspartners zoals; OBM Midden Nederland, Bouwmensen Utrecht, SPG, Innovam en diverse bedrijven zoals: Radiar, Verweij, en Terberg uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de open avond en zo het toekomstige beroepenveld voor studenten te representeren.

Datum:14-06-2018  /  18.00 - 21.00 uur
Locatie:ICT College
Harmonielaan 1  Nieuwegein
Aanmelden:https://www.rocmn.nl/open-avond-donderdag-14-juni
Aanvullende informatie:

 Wilt u ook aansluiten tijdens onze open avond stuur dan een mail naar: techcampus@rocmn.nl