Nieuwsbericht

BiZZdesign gepositioneerd als Leader in Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Architectuur 2011

BiZZdesign is door Gartner, Inc.* als Leader gepositioneerd in het Gartner Magic Quadrant 2011 voor Enterprise Architectuur.** Deze Magic Quadrant doet een uitspraak over de internationale marktpositie, vakkennis en kracht van de propositie. BiZZdesign behoort, als enige Nederlandse organisatie, tot de internationale top in haar vakgebied.

Enterprise Architectuur levert een steeds belangrijkere bijdrage bij het transformeren van bedrijven en bereiken van business agility. De inzet van gestructureerde methoden en tools is hierbij onmisbaar. BiZZdesign wordt gekenmerkt door:

  • een sterke internationale groei;
  • de sterke ondersteuning voor de open standaarden voor Enterprise Architectuur: de methode TOGAF en modelleertaal ArchiMate;
  • de compleetheid van de geboden oplossing middels methoden, tools, trainingen en best practices;
  • de sterke link met research en onderwijs en de samenwerking met academische instituten en universiteiten.

BiZZdesign is zeer trots op de verworven positie. Henry Franken, CEO van BiZZdesign: “Slechts drie jaar geleden hebben we onze eerste internationale stappen gezet. Vanuit een sterke Nederlandse basis, met veel kennis en ervaring, hebben we sindsdien een snelle groei en ontwikkeling doorgemaakt. Dat dit nu al uitmondt in een internationale toppositie is een geweldig resultaat en een mijlpaal voor onze organisatie en klanten. We zijn trots op dit vertrouwen vanuit de markt en bouwen dit gericht uit.”

 * Gartner, Inc., internationaal gerenommeerd analist op het gebied van business & IT, stelt jaarlijks een Magic Quadrant op waarin de belangrijkste internationale aanbieders worden beoordeeld.

** Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, by Chris Wilson and Julie Short, 3 November 2011

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.