Nieuwsbericht

Executive People: LICHTE OMZETSTIJGING ICT

ICT Automatisering (ICT) heeft over de eerste drie maanden van 2012 een omzet € 20,9 miljoen gerealiseerd. Dit is een lichte stijging van 4,3% ten opzichte van de omzet in dezelfde periode van vorig jaar (€ 20,0 miljoen).

In Nederland steeg de omzet met 7,0% van € 15,9 miljoen naar € 17,1 miljoen. De stijging wordt grotendeels verklaard door een succesvolle afronding van projecten. De vraag in het eerste kwartaal van 2012 bevond zich op hetzelfde niveau als het laatste kwartaal van 2011, waarbij sprake was van terughoudendheid om te investeren.

De omzet in Duitsland daalde met 6,5% tot € 3,8 miljoen in vergelijking met € 4,1 miljoen in dezelfde periode vorig jaar, doordat enkele klanten van ICT in Duitsland opdrachten misliepen. De omzet bleef hiermee op het niveau van het vierde kwartaal in 2011. Het aantal medewerkers in Duitsland is stabiel gebleven.

Het bedrijfsresultaat over het eerste kwartaal is nagenoeg gelijk gebleven met € 0,9 miljoen ten opzichte van € 0,8 miljoen in dezelfde periode vorig jaar.

Als gevolg van de onzekere markt voor investeringen in ICT dienstverlening en oplossingen, ziet ICT af van het doen van een uitspraak over omzet en resultaatverwachting over 2012. 

bron: http://www.executive-people.nl/

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.