Nieuwsbericht

NUP regie krijgt Gateway-code ROOD

Staatssecretaris Bijleveld-Schouten van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het eindrapport Gateway NUP aangeboden aan de Tweede Kamer.

In de Gateway-review is onderzoek gedaan naar de regie op het NUP. De volgende twee vragen stonden centraal: Is de regie op het NUP op dit moment voldoende effectief ingericht om de realisatie van het NUP te borgen en hoe moet in de regie van de e-overheid met de verandering in accent naar verplicht gebruik na 2010 rekening gehouden worden?

In de Bestuurlijke Regiegroep van 25 maart wil ze samen met de mede overheden en de medeondertekenaars van het NUP, tot een gedragen BZK reactie komen. Daarna zal er een reactie naar de Tweede Kamer gestuurd worden.

Lees meer over dit onderwerp op de website van het ministerie van BZK:

http://www.minbzk.nl//onderwerpen/dienstverlening-van/regie-digitale/kamerstukken/@125519/brief-aan-de-tweede_c

Download hier het rapport:

http://www.minbzk.nl/aspx/download.aspx?file=/contents/pages/104007/rapportagenupgatewaydef.pdf

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.