Nieuwsbericht

Matthijs van Nieuwkerk aan tafel met ICT-professionals en de politiek

~ ChannelConnect organiseert gloednieuw event voor ICT-sector: This is IT ~

Op 14 november organiseert ChannelConnect een nieuw ICT-event in Studio A12 in Bunnik. Onder de titel This is IT verzamelen zich daar ruim 500 ICT-professionals voor informatie en inspiratie in het ochtendprogramma en zakendoen en netwerken in het middagprogramma. Matthijs van Nieuwkerk begeleidt de ochtendsessies met als thema ‘Op jacht naar de eindgebruiker’.

Uitdagingen voor ICT-managers
Met alle eisen die er tegenwoordig aan IT-infrastructuur wordt gesteld door bijvoorbeeld (AVG) wetgeving, klanten en medewerkers én het enorme aanbod aan oplossingen dat beschikbaar is, blijkt het voor ICT-managers vaak lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Hun IT-partner zou ze daarbij moeten adviseren, maar het blijkt zelfs voor veel IT-resellers lastig te zijn om hun klanten van specialistisch advies te kunnen voorzien op gebied van bijvoorbeeld IoT, AI, security- en cloudoplossingen.

Paneldiscussie met Matthijs van Nieuwkerk
Om te achterhalen hoe de branche haar rol en die van de eindgebruiker ziet, vindt een paneldiscussie plaats waarin Matthijs van Nieuwkerk met diverse toonaangevende gasten uit de ICT-branche inzoomt op e´e´n centrale vraag: hoe zorgt de ICT-sector ervoor dat de kleine en de grote zakelijke eindgebruikers goed genoeg geïnformeerd zijn en dus de juiste beslissingen nemen. Van Nieuwkerk zal met Lotte de Bruijn, Managing Director van Nederland ICT in discussie gaan met de tafelgasten rondom dit thema om in het belang van ICT-branche en gebruikers te achterhalen waar en hoe kan worden verbeterd. Daarbij gaat ook het perspectief van de politiek niet ontbreken. Martin Wörfsdörfer - tweede kamerlid voor de VVD en IT-politicus van het jaar in 2017, neemt deel aan een van de panels.

Middagprogramma: Expo
Na de paneldiscussies in de ochtend, is er in de middag is er een expo waarbij diverse ICT vendoren onder het genot van goed eten en drinken, zakendoen, netwerken en napraten over de discussies in de ochtend.

Tickets & locatie
Het event vindt plaats in Studio A12, Schoudermantel 52 te Bunnik van 10:00-16:00. Tickets reserveren kan via channelconnect.nl/events/thisisit.

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.