Nieuwsbericht

Outsourcing is risicovol volgens ESI International

Het management van outsourcing laat te wensen over. De meeste managers noemen verlies aan kwaliteit het grootste risico. 

Dit zijn resultaten uit een internationaal onderzoek onder bijna 1000 directeuren en manager door ESI International. 1 op de 5 geeft toe dat het risicomanagement binnen de organisatie niet effectief is en 50% vindt dat het outsourceteam genoeg ervaring en kennis heeft.

Meer dan 50% geeft toe dat outsourcingsactiviteiten veel beter kunnen worden aangepakt. Met name door beter risicomanagement, risicoinschatting, kwaliteitsbewaking en betere communicatie.

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.