Nieuwsbericht

IBM Topman Mark Cleverley spreekt over e-Overheid op KING Jaarcongres

Als één van de keynote sprekers is Mark Cleverley (Director Strategy Global Government Industry bij IBM) de persoon bij uitstek om het onderwerp e-dienstverlening, nu én voor de toekomst, te behandelen. Dat doet hij op het eerste Jaarcongres van KING.

Op donderdag 6 januari 2011 vindt het eerste Jaarcongres van KING (Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten) plaats, in De Doelen in Rotterdam. KING wil met dit congres dienstverlening van gemeenten in een inspirerend daglicht zetten.

Over het jaarcongres

Het bij elkaar brengen van gemeenten, uitwisselen van informatie over belangrijke ontwikkelingen en elkaar op een plezierige manier ontmoeten, staat centraal tijdens dit eerste KING jaarcongres: De inburgerende gemeente. In tijden van gemeentelijke bezuinigingen is het thema: dienstverlening vanuit menselijk perspectief. Met sprekers als Tof Thissen (directeur KING), Annemarie Jorritsma (Voorzitter VNG en Burgemeester gemeente Almere) en Pieter Hilhorst (VARA Ombudsman en columnist bij de Volkskrant). Dagvoorzitter is Frénk van der Linden (journalist voor onder meer NCRV, NPS en Het Parool). Voor dit congres worden ruim 300 bezoekers verwacht, waaronder bestuurders en managers, betrokken bij duurzame kwaliteitsverbetering van het lokale bestuur en gemeentelijke dienstverlening. Kijk voor meer informatie op: www.kingcongres.nl

Over Mark Cleverley

Als ‘director of strategy’ voor IBM's Global Government Industry, adviseert Mark Cleverley de publieke sector over de mogelijkheden, uitdagingen en best practices van nieuwe technologieën. Hij praat over sociale media, cloud computing en IBM’s smart city programs. Hiervoor was hij bij IBM verantwoordelijk voor de openbare veiligheid, juridische en gerelateerde klanten in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Voorheen heeft hij technologische innovatieprojecten in de olie-industrie, luchtvaartindustrie en financiële dienstverlening geleid. Hij is opgeleid als luchtverkeersleider en is cum laude afgestudeerd in psychologie en filosofie aan Oxford University. De geboren Brit woont en werkt nu in de Verenigde Staten.

Over KING

KING werkt aan de kwaliteit van de lokale overheid. KING ondersteunt gemeenten in hun taken, met als doel het bevorderen van de gemeentelijke dienstverlening aan burger en bedrijf en het verbeteren van de relatie tussen overheid en burgers. KING is een onafhankelijke, betrouwbare en betrokken speler.

De tekst van dit bericht is overgenomen uit een persbericht. XR Magazine is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.