Nieuwsbericht

Is ICT-Nederland klaar voor het project Kilometerbeprijzing?

Verschillende autoriteiten, waaronder ANWB-directeur Guido van Woerkom, Personal IT-Coach Daan Rijsenbrij, Adviseur Piet Adriaanse en Chris Verhoef, hoogleraar Informatica, hebben grote twijfels of de overheid wel in staat is het project Kilometerbeprijzing succesvol in te voeren.

Iedereen geven ze bij navraag onomwonden aan dat de omvang van het project ongekend is en er veel gebruikgemaakt wordt van technologie die op zijn minst niet op deze schaal gebruikt is. ICT-leveranciers verzekeren echter dat de technologie en het budget geen probleem vormen.

In Nederland hebben we veel ervaring met het mislukken van projecten. Ook zijn er veel evaluatie rapporten beschikbaar over het waarom van het mislukken van de projecten. De eerder genoemde personen attenderen de overheid nu op het voorkomen van een drama door lering te trekken uit het verleden. We verkeren echter in de wetenschap dat ze dit ook voorgaande jaren hebben gedaan bij andere projecten.

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.